Du bestämmer vem du ska bli

Vi ger dig kunskap, verktyg och möjligheter att skapa din framtid. Här finns utbildningar som är framtagna tillsammans med näringsliv och offentlig sektor. Och dessutom, framstående forskning som grund för din utbildning.

Kalender

  • Koteshwar Chirumalla är universitetslektor vid akademin för innovation, design och teknik. Den 19 augusti håller han sin docentföreläsning i sal Filen, MDH i Eskilstuna.

  • ”Nu vill jag leka i alla rum!” är en del av Normmedvetna rum som är ett treårigt forskningsprojekt som avslutas under 2019. Inom projektet har tre förskoleavdelningar byggts om för att inomhusmiljön ska främja mångsidig lek och lärande. Vi vill nu bjuda in dig som arbetar inom förskola och skola till en eftermiddag som handlar om lekmiljöer i förskolan som fungerar oberoende av genus och ålder.

  • Konserten "Förklädd gud" med studenter från Musik- och opera högskolan vid MDH hålls i Västerås domkyrka fredagen 6 september kl. 18.00. Välkommen!

  • Njut av konserten Musik på slottet kl. 19.00. Uppträder gör våra studenter från Musik- och operahögskolan vid MDH. Varmt välkomna!

800 forskare till Sveriges energihuvudstad

Västerås befäster sin roll som Sveriges energihuvudstad när MDH är värd för konferensen ”International Conference in Applied Energy” med över 800 energiforskare från 54 länder.

 

NASA värvar från MDH

Efter sju år vid MDH har det blivit dags för Irfan Sljivo att forska vidare inom området säkerhetskritiska system, men på en annan kontinent. Under sommaren börjar han sin nya tjänst på NASA:s Ames forskningscenter i USA.
 

MDH-tiden har varit viktig för Irfan Sljivos utveckling.

 

Bli barnmorska – sök senast 16 september

Skapa dig en framtid inom ett omväxlande, viktigt och livsbejakande yrke som legitimerad barnmorska.

Anmälan är öppen 15 augusti-16 september

MDH logotype

Aktuellt

Här hittar du nyheter och presskontakter

Nyheter

Pressrum

Rektors Twitter