Teodora och Johannes vill utveckla organisationer

Teodora Kalabic och Johannes Westermark Hester studerar det beteendevetenskapliga programmet för att i framtiden kunna jobba med utveckling av både medarbetare och organisationer. 

Ansök senast 15 oktober

 

Konferens om psykisk hälsa lockar nära 1000 deltagare

− Besökarna kommer att kunna inspireras av flera goda exempel och framgångsrika initiativ, samt få verktyg för hur vi i Mälardalen kan arbeta för att främja hälsa och välbefinnande, säger Emma Mossberg, processledare för Samhällskontraktet

 

Polisen letar efter saknad student

Polisen ber allmänheten om hjälp i sökandet efter en ung student som försvann i centrala Eskilstuna under onsdagskvällen i förra veckan. Vill du vara med och bidra i sökinsatserna kan du kontakta Missing people eller FIKK, Frivilliga insatser vid kris och katastrof.

Polisen letar efter saknad student

 

MDH logotype

Aktuellt

Här hittar du nyheter och presskontakter

Nyheter

Pressrum

Rektors Twitter

Kalender

  • Inkludera Mera kommer i år att ta ett brett grepp kring hälsa och välbefinnande med ett särskilt fokus på psykisk hälsa. En röd tråd genom dagen är ledarskapet och hur skapar vi förändring.

  • Funderar du kring din framtida arbetsplats? Hos Region Västmanland finns många kliniker, mottagningar och avdelningar. Under hösten finns Region Västmanland på plats vid Karriärtorget på MDH i Västerås. Passa på att få mer information och möjlighet att ställa frågor!

  • Region Sörmland finns på plats vid Karriärtorget på MDH i Eskilstuna för att svara på dina frågor om deras verksamhet och hur deras olika arbetsplatser fungerar. Passa på att möta din eventuella framtida arbetsgivare!

  • Har du nya idéer, intressanta frågeställningar eller utvärderingsmetoder som du inte har tid att testa? Låt en student göra jobbet! Delta på exjobbsdagen på Mälardalens högskola i Västerås och få möjlighet att träffa studenter med rätt kompetens.