Organisera dina studier bättre

Om du vill bli bättre på att organisera dina studier ska du anmäla dig till vår kurs “Sluta skjuta upp”. Den går varje tisdag i Västerås och torsdag i Eskilstuna, och kommer att ge dig verktyg för att komma till rätta med ditt uppskjutarbeteende.

Anmäl dig nu

Anmäl dig till Avslutningshögtid

Läser du din sista termin på MDH under hösten 2019? Då är det tid för dig att anmäla dig till Avslutningshögtid den 23 januari 2020. 

Anmäl dig senast den 31 december för att delta.

 

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

Kalender

  • Funderar du kring din framtida arbetsplats? Hos Region Västmanland finns många kliniker, mottagningar och avdelningar. Under hösten finns Region Västmanland på plats vid Karriärtorget på MDH i Västerås. Passa på att få mer information och möjlighet att ställa frågor!

  • Region Sörmland finns på plats vid Karriärtorget på MDH i Eskilstuna för att svara på dina frågor om deras verksamhet och hur deras olika arbetsplatser fungerar. Passa på att möta din eventuella framtida arbetsgivare!

  • Har du nya idéer, intressanta frågeställningar eller utvärderingsmetoder som du inte har tid att testa? Låt en student göra jobbet! Delta på exjobbsdagen på Mälardalens högskola i Västerås och få möjlighet att träffa studenter med rätt kompetens.

  • Språkpedagoger på CeSAM har drop-in på biblioteket i Eskilstuna och svarar på frågor och ger tips kring hur du kan utveckla ditt skrivande och dina akademiska texter.

  • Språkpedagoger på CeSAM har drop-in på biblioteket i Västerås och svarar på frågor och ger tips kring hur du kan utveckla ditt skrivande och dina akademiska texter.

 

Lokal MDH Eskilstuna